Systemglas

Systemglas

Behöver du smidig avskärmning i företagets öppna kontorslandskap? Vill du behålla känslan av öppenhet samtidigt som du ger dina medarbetare möjlighet till avskärmning?

Låt oss installera glaspartier och väggar i smidigt och flexibelt systemglas, Vi kan anpassa glaspartierna helt enligt dina önskemål, vi har ett brett sortiment systemglas och kan skräddarsy en lösning som passar just dig.

Intresserad av systemglas till ditt kontor? Välkommen att kontakta oss så hör vi av oss med mer information eller offertförslag.


Skapa ljus och trivsel med systemglas

Med hjälp av våra smidiga systemglas kan du transformera en kontorslokal till en ljus och trivsam miljö med lättåtkomliga kontaktytor, samtidigt som det skapar avskildhet och en bra arbetsmiljö. Med systemglas går det dessutom lätt att anpassa kontorslokalerna om det skulle behövas. Ett mötesrum kan med några enkla handtag flyttas till en annan del av lokalerna vid behov. Skapa ett inbjudande kontor med systemglas!

systemglas

Vi hjälper dig hela vägen

Oavsett var du vill ha dina partier i systemglas så kan vi hjälpa dig på vägen. Vi kan vara med redan från planeringsstadiet och vara med vid installation. Dessutom kan vi gärna komma ut till kontoret för ett första möte där vi kan inspektera lokalerna och sätta sig in i vilka förutsättningar som finns.

Låt oss hjälpa dig att skapa en bättre arbetsmiljö på kontoret med hjälp av systemglas!

Flexibelt systemglas ger rymd och avskildhet på ditt kontor