Industriväggar

Industriväggar i glas för kontor

Industriväggar i glas är både smart och snyggt och kan få ett kontor att kännas rymligare. Våra industriväggar i glas håller ljudnivåerna nere utan att begränsa ljuset och gör det lättare att utnyttja varje kvadratmeter effektivt. Dessutom är väggarna ett utmärkt sätt att skärma av ett rum utan att behöva mörklägga det?

Intresserad av att installera industriväggar i glas på ditt kontor? Välkommen att kontakta oss på Fönster- och Fasadgruppen – vi är erfarna och kunniga inom allt som har med glas att göra och samarbetar redan med stora företag och fastighetsföretag i Sverige.


Industriväggar ger en öppen känsla

Med hjälp av industriväggar i glas kan ditt kontor ha kvar känslan av öppet kontorslandskap samtidigt som det finns rum med skön arbetsro. Inte minst är detta perfekt till konferensrum.

Vi har ett brett sortiment industriväggar och kan skräddarsy en lösning som passar just dig.

industriväggar

Oavsett var du vill ha dina glasväggar så kan vi ge dig tips redan på ett tidigt plan i processen. Vi gör allt för att det ska bli enkelt, smidigt och bekvämt för dig och dina anställda. Vi kommer gärna ut och träffar er för en personlig kontakt.

Lång erfarenhet av glas

Vi har över 20 års samlad erfarenhet av allt som har med glas att göra och samarbetar redan med en rad stora företag och entreprenörer inom bygg.

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt industriväggar i glas till ditt kontor.

Vi installerar industriväggar i glas på kontor