Skiljeväggar

Skiljevägg glas för kontor

Intresserad av att dela upd ditt kontor i flera delar? Vill du att dina medarbetare ska ha tillgång till privat utrymme på jobbet?

Hos oss hittar du skiljeväggar i glas för kontor av alla storlekar. Med hjälp av dessa kan du ge dina anställda möjlighet till integritet och lugn även i ett tätbefolkat kontorslandskap.


Flexibla skiljeväggar för alla branscher

Vi tillverkar och installerar skiljeväggar i glas för kontor i olika branscher och av olika storlekar. Har du några frågor om skiljeväggar så kan vi konsultera dig och hjälpa dig på vägen. Skiljeväggar i glas är ett modernt sätt att dela upp stora kontor i mer trivsamma och privata utrymmen.

Vi levererar skiljeväggar till företag i Stockholm och hela Sverige. Vi är fullt ansvariga för produkternas skick och kan säkerställa att de når till dig oskadade och i bästa skick.

Skiljevägg för kontor

Skiljeväggar glas på kontor – priser

Eftersom vi levererar måttbeställda skiljeväggar helt enligt kundens önskemål så kan det vara svårt att ge generella prisuppgifter. Men några faktorer som påverkar priset är storleken på väggen, hur många spröjs det ska vara, vilken typ av glas det handlar om och om man även vill att skiljeväggen ska vara utrustad med dörr.

Vi är erfarna experter när det handlar om skiljepartier på kontor och glas i alla former. Kontakta oss snarast så återkommer vi med offertförslag eller mer information.

Skapa en bättre arbetsmiljö med skiljeväggar i glas