Glaspartier

Flexibla glaspartier för kontor

Vill du skapa en luftig och trivsam miljö på ditt kontor? Med hjälp av våra flexibla glaspartier kan ditt kontor bli en bättre arbetsmiljö. Våra glaspartier för kontor är flexibelt och lättmonterade system av väggar och dörrar där glasets ljuddämpande effekt kombineras med en suverän känsla av gränsfria rum och öppenhet.


Smidigt sätt att skärma av större ytor utan att förlora ljusinsläpp

Att använda glaspartier på ett kontor är ett mycket effektivt sätt att skärma av utan att förlora ljus, rymd och känsla av öppenhet i arbetsmiljön. Eftersom öppenheten är både för- och nackdelen med ett kontorslandskap kan glaspartier användas på ett mycket effektivt sätt. Glaspartierna kan skärma av från både ljud och visuella störningar utan att förlora i öppenhet och rymd.

glaspartier

Glaspartier kontor - några fördelar

  • Med hjälp av glaspartier kan du behålla fördelarna med ett öppet kontorslandskap samtidigt som störningar reduceras och koncentrationen förbättras.

  • Glaspartier ger ett stilrent och elegant intryck och skapar en rymlig och ljus känsla.

  • De kan sättas upp i modulsystem vilket ger flexibilitet och goda möjligheter att bygga om vid behov. Ett inglasat mötesrum kan exempelvis placeras i en del av lokalen och sedan flyttas till en annan.

  • Hanterar ditt företag känsliga uppgifter? Med hjälp ljudisolerande glaspartier går det att höja integritets- och säkerhetsnivå på ett kontor.

  • Med hjälp av glaspartier går det att skapa fler kontorsrum på begränsad yta om man jämför med vanliga kontorsrum.

Välkommen att kontakta oss om ditt företag är i behov av glaspartier för kontor!

Flexibla glaspartier som ger större trivsel till ditt kontor